Lichtadvies

Nieuw item

LICHTADVIES

Met de keuze van de verlichting valt of staat uw project. Zonder de juiste belichting komt uw interieur immers niet tot zijn recht. Niet enkel in woningen, maar ook in bureaus, winkels, ateliers en opslagruimtes is het belangrijk om de juiste armaturen en lichthoeveelheid vooraf te bepalen.

Door onze jarenlange ervaring, opleidingen en de hulp van lichtberekeningsprogramma’s, kunnen wij u begeleiden bij de keuze van uw verlichting. We houden ook rekening met uw eigen smaak, wensen en budget waardoor elk project uniek is. Professioneel lichtadvies is met andere woorden een absolute meerwaarde bij elke nieuwbouw of renovatie, of zelfs bij de keuze van één enkele armatuur.

Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item
Nieuw item

LICHTSTUDIE

Onze lichtadviseurs helpen u graag met de uitwerking van een volledig project. Tijdens dit gesprek, bij ons in de showroom, overlopen we de bouwplannen en bespreken we uitvoerig alle technische en esthetische aspecten van de mogelijke verlichting. Een eerste voorstel wordt schetsmatig uitgewerkt en alle vragen worden beantwoord. Nadien werken we dit voorstel volledig uit en bezorgen u de verlichtingsplannen, bijhorende offerte en alle technische informatie. U en uw elektricien kunnen te allen tijde bij ons terecht met vragen over uw project.

Omdat we graag uitgebreid de tijd nemen om dit met u te bespreken, is een lichtstudie steeds op afspraak. U kan ons contacteren voor de specifieke voorwaarden of om een afspraak te maken.

Nieuw item